preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

Pedagoški kutak

Poštovani korisnici,

U pedagoškom kutku ponuđeni su materijali vezani uz odgoj i školovanje djece, a koji će vam pomoći u pronalaženju odgovora na pitanja ili nedoumice koje imate. Također vam preporučujem da pogledate Školski preventivni program u kojem se  nalaze materijali  vezani uz prevenciju nasilja i ovisnosti.

Pedagoginja škole

Što radi školski pedagog?

Školski pedagog je stručni suradnik i član stručnog tima škole. Njegov rad usmjeren je na  praćenje, istraživanje, analiziranje i vrjednovanje odgojno-obrazovnog rada  te predlaganje načina unapređivanja  daljnjeg odgojno-obrazovnog rada u školi. Kako bi u svom radu bio što uspješniji mora biti profesionalan, kompetentan i komunikativan jer surađuje sa svima koji doprinose odgoju i obrazovanju, a to su učenici, učitelji, ravnatelj, roditelji, drugi stručni suradnici, uža i šira lokalna zajednica (udruge, razne institucije, druge škole, policija, institucije socijalne i zdravstvene skrbi, itd.) Isto tako, pedagog, posvećuje veliku pažnju savjetodavnom radu s roditeljima te stručnom usavršavanju učitelja kako bi mogli pratiti sve zahtjevnije promjene u društvu, od novih tehnologija do metoda i načina poučavanja.

Kliknite na sliku za ulaz u Školski preventivni program
 

LETAK ZA RODITELJE

Informacije za roditelje na početku školske godine 2020./2021.

Kako se zaštititi od velikih ljetnih vrućina otkrijte klikom na sliku.

BROŠURE

 

Savjetovalište za alkoholom uzrokovane probleme i alkoholizam radi u sklopu Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, a osmišljeno je kao lako dostupna pomoć osobama koje prepoznaju kod sebe ili kod bližnjih probleme vezane uz prekomjerno pijenje. Više informacija potražite ovdje ili na internetskim stranicama Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije: www.zzjz-ck.hr

Materijali preuzeti sa:
 
 

U ovoj prezentaciji koju je pripremila pedagoginja škole možete upoznati osnovne pojmove i simptome ADHD - sindrom poremećaja pažnje i hiperaktivnosti.

Prezentaciju možete otvoriti klikom na sliku ili ovdje.

 

U ovoj prezentaciji možete saznati sve o postupku oslobođenja praktičkog dijela nastave TZK ukoliko je to potrebno vašem djetetu zbog nekih poteškoća ili bolesti.

Prezentaciju možete otvoriti klikom na sliku ili ovdje.

 

 

U ovoj przentaciji možete saznati nešto više o psihičkim poremećajima i smetnjama kod djece/učenika.

Prezentaciju možete otvoriti klikom na sliku ili ovdje.

 

Ova prezentacija je mali podsjetnik vezan uz prehranu školske djece.

Prezentaciju možete otvoriti klikom na sliku ili ovdje.

U prezentaciji možete saznati višeo odgoju i obiteljskim odnosima.

Prezentaciju možete otvoriti klikom na sliku ili ovdje.

 

 

 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > STRUČNA SLUŽBA  > Pedagoški kutak
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju