preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Škola u prirodi učenika 4. razreda

Autor: Marina Horvat, Suzana Karloci Kvakan, 14. 6. 2022.

Dana 31. svibnja 2022. u jutarnjim satima učenici 4. razreda krenuli su na otok Krk u Školu u prirodi. Posjetili smo špilju Biserujku gdje su učenici vidjeli mnoge stalaktite, stalagmite i stalagnate, a pomoću mašte vidjeli su i Spužva Boba, Sovu, Mariju s Isusom. Put ih je dalje odveo u mjesto Punat gdje su brodićem otišli na otočić Košljun gdje su vidjeli brojne starine kao i najmanju knjigu na svijetu, veličine stranica od samo 1 centimetar. Sljedeće zaustavljanje bilo je kod crkvice svete Lucije u Jurandvoru gdje smo imali priliku vidjeti repliku Baščanske ploče i naučiti puno o njoj. U poslijepodnevnim satima došli smo u hotel Corinthia Baška, a već za nekoliko minuta svi četvrtaši bili su u moru na kupanju. Večer smo proveli uz pjesmu i ples, a već idućeg jutra, nakon doručka kupali smo se na bazenima. Nakon kupanja prošetali šetnicom ispred hotela.

U poslijepodnevnim satima put nas je odveo u grad Krk gdje smo posjetili Terarij i akvarij.
Na povratku kući stali smo u nezaobilaznom McDonald's restoranu. Veseli i puni dojmova vratili smo se svojim obiteljima u večernjim satima.
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju