preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

Novosti

Zajedno za bolji Internet

Autor: Suzana Karloci Kvakan, 18. 2. 2021.

Dan sigurnijeg interneta svake se godine obilježava drugi dan drugog tjedna drugog mjeseca u godini. Na taj se dan tisuće ljudi diljem svijeta udruži kako bi sudjelovali u događajima i aktivnostima kojima se želi podići svijest o sigurnosnim problemima na internetu.
Cilj obilježavanja Dana sigurnijeg interneta je promicanje sigurnije i odgovornije upotrebe online tehnologije i mobilnih uređaja, posebno među djecom i mladima.
Tema ovogodišnjeg Dana sigurnijeg interneta bila je „Zajedno za bolji Internet“, a naši su učenici na satovima razrednika i na nastavi informatike sudjelovali na raznim kvizovima, edukacijama i radionicama.
Svi mi zajedno imamo veliku ulogu u kreiranju „sigurnijeg“ interneta i na nama je da ga učinimo „boljim“ mjestom za djecu i mlade!
 
 

 
 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - NOVOSTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju