preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

Novosti

Thanksgiving Day u našoj školi

Autor: Suzana Karloci Kvakan, Željka Novak Božić, 23. 11. 2020.

Učenici 8.a razreda obilježili su Dan zahvalnosti odnosno Thanksgiving Day na satu engleskog jezika. Projekt su pripremile učenice Roberta Nestić i Nika Lovrek. Svojom odličnom prezentacijom i izrazito dobro pripremljenim izlaganjem dočarale su nam običaje, tradiciju i povijest tog vrlo važnog dana za sve Amerikance.
Svoje izlaganje započele su kratkim videozapisom o nastanku Dana zahvalnosti s You Tubea, a nakon toga provele su nas kroz povijest i tradiciju u svojoj vrlo dobro organiziranoj prezentaciji.  Učenice su se izuzetno potrudile i nakon svog preciznog i detaljnog predavanja, pripremile su kratki kviz za ostatak razreda koji se rado uključio. S obzirom da su učenice sve jako dobro objasnile i prezentirale, nije bio problem riješiti kviz i pokazati novo usvojeno znanje.
 
 

 
 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - NOVOSTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju