preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

 > Udzbenici
UDŽBENICI za šk.god. 2020./2021.

Poštovani korisnici!

Sukladno Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN, br. 116/18) sredstva za nabavu udžbenika za učenike osnovnih škola osiguravaju se u Državnome proračunu. Udžbenici nabavljeni sredstvima Državnoga proračuna vlasništvo su škole, a postupanje je regulirano Naputkom o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnoga proračuna (NN, br. 46/19).

Osnovna škola Donja Dubrava donijela jeOdluku o korištenju obveznih i izbornih udžbenika te drugih obrazovnih materijala u školskoj godini 2020./2021. 

 

VAŽNO ZA RODITELJE!

Sredstvima državnog proračuna nabavljaju se isključivo udžbenici obveznih i izbornih predmeta.

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI 

Nisu osigurana sredstva za nabavu drugih obrazovnih materijala  (radne bilježnice, zbirke zadataka, radni materijali za tehničku kulturu, likovna mapa i dr.) i te materijale nabavljaju roditelji.

O odabiru drugih obrazovnih materijala roditelji će se preko suglasnosti očitovati početkom školske godine 2020./2021.

Roditelji nabavljaju : 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
___________________________________________________________________________________________________________________________
POPIS UDŽBENIKA KOJE UČENICI DOBIVAJU U ŠKOLI

Osnovna škola Donja Dubrava donijela jeOdluku o korištenju obveznih i izbornih udžbenika te drugih obrazovnih materijala u školskoj godini 2020./2021.:

- udžbenici za 1.,2.,3.,5.,6.,7. i 8. razred OŠ – predmeti Kemija, Fizika i Biologija –„ novi udžbenici“

- u ostalim razredima (4. i 8.) u uporabi ostaju udžbenici odabrani 2014. godine -  „postojeći udžbenici“

Popise udžbenika koji će se koristiti u šk.god. 2021./2021. možete pogledati u nastavku:

UDŽBENICI KOJE UČENIK DOBIVA U ŠKOLI

 

 
 

 
 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > Udzbenici
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju