preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

 > Udzbenici
UDŽBENICI za šk.god. 2021./2022.

Poštovani korisnici!

Sukladno Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu (NN, br. 116/18) sredstva za nabavu udžbenika za učenike osnovnih škola osiguravaju se u Državnome proračunu. Udžbenici nabavljeni sredstvima Državnoga proračuna vlasništvo su škole, a postupanje je regulirano Naputkom o načinu uporabe, vraćanja i obnavljanja udžbenika i drugih obrazovnih materijala financiranih sredstvima iz Državnoga proračuna (NN, br. 46/19).

Osnovna škola Donja Dubrava donijela je Odluku o korištenju obveznih i izbornih udžbenika te drugih obrazovnih materijala u školskoj godini 2021./2022. 

VAŽNO ZA RODITELJE!

Sredstvima državnog proračuna nabavljaju se isključivo udžbenici obveznih i izbornih predmeta.

DRUGI OBRAZOVNI MATERIJALI 

Nisu osigurana sredstva za nabavu drugih obrazovnih materijala  (radne bilježnice, zbirke zadataka, radni materijali za tehničku kulturu, likovna mapa i dr.) i te materijale nabavljaju roditelji.

O odabiru drugih obrazovnih materijala roditelji će se preko suglasnosti očitovati početkom školske godine 2021./2022.

Roditelji nabavljaju : 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
_________________________________________________________________________________________________________________________
 
 UDŽBENIKE  UČENICI DOBIVAJU U ŠKOLI PRVOG NASTAVNOG DANA!

 

 

 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > Udzbenici
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju