preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

Vijeće roditelja

Vijeće roditelja  ustrojeno je s ciljem ostvarivanja zadaća osnovnog školstva, povezivanja s društvenom sredinom i ostvarivanja interesa učenika.

Roditelji učenika na roditeljskom sastanku svakog razrednog odjela, iz svojih redova, javnim glasovanjem, većinom glasova nazočnih roditelja, biraju svog predstavnika za Vijeće roditelja za tekuću školsku godinu. Vijeće roditelja ima onoliko roditelja koliko u Školi ima razrednih odjela. Vijeće bira između sebe predsjednika i zamjenika predsjednika. Također, Vijeće a roditelja predlaže osnivaču svog člana u Školski odbor.

Vijeće roditelja  na sjednicama raspravlja o pitanjima značajnim za život i rad škole te daje mišljenje o prijedlogu školskog kurikuluma i godišnjeg plana i programa rada, organiziranju sportskih natjecanja i kulturnih manifestacija, vladanju i ponašanju učenika u školi i izvan nje, razmatra pritužbe roditelja u svezi s odgojno-obrazovnim radom, predlaže mjere za unaprjeđenje obrazovnog rada,itd.

Na konstituirajućoj sjednici Vijeća roditelja održanoj 5. listopada 2020. godine za predsjednicu Vijeća izabrana je gđa. Zorica Čmrlec, a za zamjenicu predsjednice  gđa. Maja Saboćanec.

Vijeće roditelja za šk.god. 2020./2021.
rb
Ime i prezime roditelja
Predstavnik
razreda
1.
Kristina Kvakan
1.a
2.
Ivana Lukša
1.b PŠ Donji Vidovec
3.
Maja Sabočanec
2.a
4.
Renato Kontrec
2.b PŠ Donji Vidovec
5.
Ivana Štefić
3.a
6.
Ljiljana Artner- Matulin
3.b PŠ Donji Vidovec
7.
Izabela Zvonar-Horvat
4.a
8.
Danijela Mačak
4.b PŠ Donji Vidovec
9.
Zorica Čmrlec
5.a
10.
Danijela Matulin
5.b
11.
Silvia Jakupak
6.a
12.
Natalija Vučenik
6.b
13.
Damir Tkalčić
7.a
14.
Branko Klarić 7.b
15.
Dubravka Horvat
8.a
 
 
 
 
 

 

 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > Vijeće roditelja
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju