preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Terenska nastava učenika 3. razreda

Autor: Koraljka Jakupak-Popović, Suzana Karloci Kvakan, 13. 6. 2022.

Još je jedna odlična terenska nastava iza nas. 10. lipnja 2022.godine učenici 3. a i 3. b razreda putovali su u grad Zagreb. Iako je dan počeo s kišom, u Zagrebu ih je dočekalo sunčano vrijeme. Učenici su posjetili Muzej iluzija u kojem su uz stručno vodstvo razgledali preko 70 različitih eksponata i uz to se dobro zabavili i vježbali moždane vijuge. Bio je to pravi fitness centar za mozak. Prošetali su Ilicom i Trgom bana Josipa Jelačića te se okrijepili u restoranu McDonald's. Nastavili su putovanje do Parka prirode Medvednica. U sklopu parka razgledali su  Rudnik obitelji Zrinski i slušali o napornom životu rudara i njihovoj potrazi za srebrom. Na svježem zraku uživali su u dinamičnoj radionici „Šumska pustolovina“ u kojoj su pokazali svoju brzinu, spretnost, snalažljivost i timski rad. Nakon šetnje šumom, puni šumskih dojmova nastavili su put do Zoološkog vrta grada Zagreba. Bili su tu lavovi, zebre, vukovi, deve, merkati, ljame, tapiri  i još puno lijepih i zanimljivih životinja. Čak je i sladoled u društvu morskih lavova ukusniji. Na povratku kući smijeha u autobusu nije nedostajalo.
Nakon posljednjih godina ograničenih putovanja zbog epidemiološke situacije, svi su jedva dočekali terensku nastavu uz koju su se osim educiranja, dobro zabavili i opustili. Bilo je odlično!
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju