preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Posjet osmaša Vukovaru

Autor: Suzana Karloci Kvakan, 24. 5. 2022.

U sklopu projekta koji provodi Ministarstvo branitelja učenici osmih razreda naše škole posjetili su Vukovar. Razgledali su Memorijalni centar Domovinskog rata gdje su slušali predavanja o Domovinskom ratu, a nakon toga posjetili su memorijalna mjesta u Vukovaru – Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Kukuruzni put – Put spasa, Župu sv. Filipa i Jakova, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, Spomen dom Ovčara, masovnu grobnicu na Ovčari, Velepromet i Borovo Commerce, gdje su uživo vidjeli mjesta stradanja u Domovinskom ratu. Na groblju i na Ovčari u spomen stradalima zapalili su svijeće. Prije odlaska kućama posjetili su i Muzej vučedolske kulture, prekrasan i jedinstven muzej hrvatske povijesti i kulture.
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju