preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Projekt „Čitajmo zajedno!“

Autor: Renata Dolenec, Suzana Karloci Kvakan, 19. 5. 2022.

Već nekoliko godina učenici naše škole u suradnji sa Srednjom školom Prelog sudjeluju u projektu poticanja čitanja „Čitajmo zajedno!“. Ove godine tema projekta bila je zdrava prehrana – u posjet su stigli učenici u pratnji svojih profesorica – profesorice hrvatskog jezika Željke Ivančok Varga i nastavnice kulinarstva Anice Naranđa, a iz naše škole sudjelovali su učenici 8.a i 8.b razreda i učiteljica hrvatskog jezika Renata Dolenec. Učenici su najprije prisustvovali književnoj radionici na kojoj su saznali sve o zdravoj prehrani preko raznih igara i kvizova, a zatim su vrlo pažljivo pratili što rade učenici kuhari i konobari sa svojom nastavnicom kulinarstva – pripremali su zdrave obroke i ukusne zdrave napitke koji su se mogli kušati. Zaključak projekta bio je da se treba zdravije hraniti, ali da i zdrava hrana može biti ukusna.
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju