preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

4. dani Zlate Brzeske

Autor: Suzana Karloci Kvakan, 14. 3. 2022.

Zlata Brzeska, rođena Dobravčica, svoj je životni vijek provela u susjednoj Podravini stvarajući literarno i kreativno. U znak sjećanja na nju i njezino životno djelo, već se četvrtu godinu održavaju Dani Zlate Brzeske.
U četvrtak, 10. ožujka 2022. godine u prostorima naše škole održana je likovno-literarna radionica na kojoj su uz učenike i učiteljice naše škole, sudjelovali i predsjednik udruge Vendi Mladen Levak, koji je i glavni pokretač projekta te likovni umjetnici s područja Općine Donja Dubrava i Općine Veliki Bukovec.
 
 
 
U petak, 11. ožujka 2022. godine, učenice naše škole Nika Kuzmić i Ana Nestić sudjelovale su na predstavljanju zbornika radova i proglašenju najboljih u književnom natječaju učenika osnovnih škola podravsko-međimurskog kraja koji se nalaze uz rijeku Dravu pod nazivom Zavičaj uz rijeku Dravu. Na završnoj svečanosti pročitale su svoje literarne radove i vjerujemo čule nove ideje za daljnje još kreativnije literarno stvaranje.
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju