preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

OPĆE VIJESTI

Učenicima približili Mjesec

Autor: Suzana Karloci Kvakan, 14. 4. 2022.

U sklopu projekta “ITEO – Popularizacija STEM-a u Međimurju” članovi i volonteri Astronomsko društvo Vega Čakovec održali su u OŠ Donja Dubrava astronomsko promatranje te popratno predavanje.
Učenici su promatrali Mjesec, a pojedinci su kući za uspomenu ponijeli fotografije našeg prirodnog satelita snimljenog mobitelom kroz objektiv teleskopa.

Projektom “ITEO – Popularizacija STEM-a u Međimurju” želi se unaprijediti kapacitete udruga u Međimurskoj županiji za provedbu programa za popularizaciju STEM-a. Jačanjem kapaciteta kroz nova znanja i dobre prakse u Europi te suradnjom udruga sa znanstvenom i visokoobrazovnom zajednicom u regiji te relevantnim dionicima, interdisciplinarno i na inovativan način će se unaprijediti popularizacija STEM-a prema krajnjim korisnicima: djeci, mladima i široj populaciji u Međimurju.
A naši su učenici, na pravome putu!

Matija Kopasić, 7.b
 

 

 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - OPĆE VIJESTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju