preskoči na sadržaj

Osnovna škola Donja Dubrava

Novosti

Školski projekt Deca, moja deca - u spomen na Tetu Lizu

Autor: Suzana Karloci Kvakan, 23. 11. 2020.

Školski projekt Deca, moja deca provodi se već treću godinu u spomen na Elizabetu Toplek – Tetu Lizu. Zbog trenutne epidemiološke situacije, ove godine nažalost nismo bili u mogućnosti organizirati susret malih pjevača međimurske popevke dobravske Tete Lize na kojem bi se imali priliku predstaviti najmlađi čuvari bogate glazbene baštine našeg kraja. Tjedan od 16. do 20. studenoga bio je posvećen Teti Lizi – učenici su na satovima razrednika imali prilike naučiti nešto o djelu i životu Tete Lize, na satovima glazbene kulture upoznavali su bogato glazbeno nasljeđe koje nam je Teta Liza ostavila, a na satovima likovne kulture izrađivali su lutke od plastelina i portrete u raznim tehnikama.
Ove smo školske godine raspisali likovno-literarni natječaj i uputili ga svim osnovnim školama s područja Međimurske županije. Uz izložbu u holu škole, izrađena je i virtualna izložba svih pristiglih, a i nagrađenih, likovnih i literarnih radova koju možete pogledati na linku Deca, moja deca – virtualna izložba.  
 
 

 
 

U skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka roditelji svih učenika OŠ Donja Dubrava dali su pisanu suglasnost za objavu fotografija i osobnih podataka učenika.

 
 > NASLOVNICA - NOVOSTI
CMS za škole logo
Osnovna škola Donja Dubrava / Krbulja 21, HR-40328 Donja Dubrava / www.os-donja-dubrava.skole.hr / ured@os-donja-dubrava.skole.hr
preskoči na navigaciju